Jyrsijöiden torjunta

Tarjoamme tehokasta jyrisjöiden torjuntaa vuosien kokemuksella.

Tehokas ja perusteellinen jyrsijöiden torjunta vaatii monesti ammattilaisen apua ja jotta ongelman pitkittyminen ja tarpeeton jyrsijämyrkkyjen käyttö saadaan hallintaan.

Monissa tapauksissa jyrsijät saadaan torjuttua täysin myrkyttömästi.

01. Havainto

Havaitsitko hiiri- tai rotta-ongelmia?
Ota kuva tunnistusta varten
Ota yhteyttä.

02. Tunnistus

Tunnistamme hyönteisen ja jos kyseessä on tuholainen, suunnittelemme torjunnan.

Teemme torjunnan ennakkotiedottamisen ja ohjeistamme varautumaan torjuntaan.

03. Torjunta

Torjunta suoritetaan kohteen ja tuholaisen mukaan räätälöidyllä torjunnalla.

Joillekin tuholaisille torjuntakäyntejä on useampi kuin yksi, yleensä 1 - 3.

04. Raportointi

Kaikki tekeminen raportoidaan ja torjunnasta saa aina digitaalisen raportin.

Raportissa on kuvattu ongelma, tehdyt toimenpiteet, torjunnan jatko ja suositukset.

Tarjoamme tehokasta jyrisjöiden torjuntaa vuosien kokemuksella. Tehokas ja perusteellinen jyrsijätorjunta vaatii monesti ammattilaisen apua ja jotta ongelman pitkittyminen ja tarpeeton jyrsijämyrkkyjen käyttö saadaan hallintaan. Monissa tapauksissa jyrsijät saadaan torjuttua täysin myrkyttömästi. 

Ammattilaisina pyrimme myös selvittämään jyrsijäongelman syyt ja alkulähteet, jotta ongelmalta voidaan välttyä myös tulevaisuudessa.

Myrkyttömät torjuntavaihtoehdot ovat nykyaikana lisääntyneet ja kehitämme myrkyttömiä torjuntavaihtoehtoja koko ajan. Jyrsijöiden torjuntaan on olemassa erilaisia mekaanisia loukkuasemia ja pohjolan olosuhteisiin sopiva PESTMAN älyloukku.

color rat, rat, rodent-399706.jpg

Jyrsijäesteet

Asennamme myös erilaisia jyrsijäesteitä, kuten talojen hiiriverkot ja ovien harjaesteet. Pyydä meiltä tarjous kotisi tai kiinteistösi jyrsijäesteistä.

Kenen vastuulla tuholaistorjunta on?

 Tuholaistorjunta on ensisijaisesti kiinteistön omistajan vastuulla. Omassa omistuksessa olevassa kiinteistössä vastuujako onkin hyvin selvä, mutta hieman mutkikkaampaa, jos kiinteistössä on vuokralaisia, osakkaita tai kyseessä on taloyhtiö.

Tässä kohtaa tuholaisen tunnistaminen on avain asemassa. Tunnistetun tuhoeläimen elintavoilla tai havaintokohteilla, voidaan määritellä ongelman laajuus ja mahdollinen alkupiste. Jos kyseessä on rakennuksen rakenteista tai ulkopuolella oleva tuholaisongelma, on torjunta kiinteistön /taloyhtiön vastuulla. Jos taas kyseessä on ihmisten mukana kulkeutuva tai ongelmaa on havaittu vain osakkaan hallinnoimassa tilassa, on torjunta tällöin osakkaan vastuulla.

Jos olet vuokralainen tai osakas, kannattaa mahdollisissa tuholaisongelmissa olla ensin yhteydessä vuokranantajaan tai taloyhtiön isännöitsijään.

Autamme mielellämme tuholaisen tunnistukseen ja torjuntaan liittyvissä kysymyksissä!

Havaitsitko hyönteisen, jota epäilet tuholaiseksi?

Ota kuva tunnistusta varten tai pyydystä hyönteinen talteen.

 

Avaa chat
Tervetuloa! Kuinka voin olla avuksi?
pestman.fi
Hei, kuinka voin olla avuksi?