pestman tuholaistorjunta tuholaistorjuja ampiaspesÖ jyrsijÖongelma hiirieste rottaongelma rotanloukku lintuongelma lintupiikki lintuverkko haittalintu lintutorjunta lintusuojaus eronen hyvinkÖÖ uusimaa kanta-hÖme riihimÖÖ nurmijÖrvi mÖntsÖlÖ jÖrvenpÖÖ pornainen sipoo porvoo askola loppi karkkila ETUSIVU YRITYS
050 475 9876
jere.eronen@pestman.fi

YRITYS

Tuholaistorjuntaa juuri sinulle!

Tuholaistorjunta Pestman on tuholaistorjunnan ja -hallinnan erikoisyritys ja tarjoamme tuholaistorjuntaa yrityksille ja yksityisille. Toimintatapamme perustuvat asiakaslähtöisyyteen, joustavuuteen ja vahvaan ammattitaitoon. Tarjoamme myös ennaltaehkäisevää tuholaishallintaa kaikille tarvitsijoille, oli sitten yrityksesi pieni kahvila tai suuri elintarviketeollisuuden tuotantotila. Toimintamme perustuu vastuullisuuteen ja pyrimme aina käyttämään mahdollisin paljon luonnonmukaisia torjuntakeinoja.

Tarjoamme tuholaistorjuntaa ja -hallintaa avaimet käteen periaatteella, voit siis jättää tuholaisongelmat meidän huoleksemme!

Jere Eronen tuholaistorjunta tuholaistorjuja ampiaspesÖ jyrsijÖongelma hiirieste rottaongelma rotanloukku lintuongelma lintupiikki lintuverkko haittalintu lintutorjunta lintusuojaus eronen hyvinkÖÖ uusimaa kanta-hÖme riihimÖÖ nurmijÖrvi mÖntsÖlÖ jÖrvenpÖÖ pornainen sipoo porvoo askola loppi karkkila


JERE ERONEN

Olen Pestman Oy:n yrittäjä ja olen ollut tuholaistorjunnan ammattilainen jo yli 10 vuoden ajan. Alalle olen aikoinaan päätynyt lintuongelmien ratkaisijana, ja siitä heränneen mielenkiinnon tuhohyönteisiä kohtaan johtivat suoraan kokopäiväiseen tuholaistorjujan työhön. Tämän jälkeen aika on mennyt kuin siivillä ja alan jatkuva kehitys pitää työskentelyn mielenkiintoisena.

Uusia menetelmiä hyödyntäen pystyn viemään alaa eteenpäin ja huomioimaan myös ympäristön heikentämättä torjunnan tehoa. Työurani aikana pelkästään myrkytykseen perustuvasta työstä on siirrytty pohtimaan ongelman alkulähteitä ja keksimään vaihtoehtoisia ratkaisuja ongelman ratkaisuun. Tällöin torjunnan vaikutukset ovat pitkäikäisiä ja ympäristöystävällisiä.


Oma mielenkiinto alaa kohtaa varmistaa, että uusien torjuntakeinojen etsiminen, kokeilu ja alan kehittäminen tulee aina olemaan lähellä sydäntä. Minulle tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, henkilökohtainen palvelu ja vastuullisuus.

Tarjoan mielelläni asiantuntemustani ongelmissanne!