Palvelut yrityksille

Ennaltaehkäisy on paras torjunta.

Pestman on tuholaistorjunnan ja -hallinnan erikoisyritys. Tarjoamme yrityksenne riskeihin räätälöityä tuholaishallintaa, tuholaisongelmien ennaltaehkäisyä. Palvelu on muokattavissa taloyhtiöön, kiinteistöyhtiöön, kauppaan, tuotantotilaan, tehtaaseen tai juuri sinun yritykseen sopivaksi, oli tarve sitten kertaluontoinen tai jatkuva. Olemme työskennelleet pitkän ajan asunto-osakeyhtiöiden ja erilaisten yritysten kanssa.

Torjunnassa huomioimme nykyiset standardit sekä asiakaskohteen mahdolliset erityisvaatimukset torjunnalle, ympäristön, kiinteistön iän ja liiketoiminnan tuomat riskit. Meillä on kokemusta myös elintarvikealan standardeista ja niiden asettamista vaatimuksista, kuten BRC, FSSC 22000, HACCP, IFS ja ISO 22000

Referenssejä emme tuo julki ilman asiakkaiden erillistä suostumista, joten niistä voit kysyä lisää yrittäjältämme Jereltä. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksella.

Tuholaishallintapalvelu sisältää:

  • Jyrsijämyrkyttömät jyrsijäasemat jyrsijöiden ennakoivaan torjuntaan ja seurantaan
  • UV-ansat lentävien hyönteisten torjuntaan ja seurantaan, nykyaikaisilla LED-laitteilla
  • Feromoni liima-ansat yleisimpien elintarvike- ja tekstiilituholaisten torjuntaan ja seurantaan
  • Sähköisen MyPESTMAN-asiakasportaalin dokumentaatiolle

Julkiset hankinnat: kunnat ja kaupungit

Yli 10 vuoden kokemuksemme on tuonut meille tietotaidon palvella niin yksityisen kuin julkisen puolen toimijoita. Täytämme kaikki alan kriteerit toimia laadukkaasti ja kuulumme tilaajavastuun piiriin.

Huolehdimme kuntien ja kaupunkien tuholaistorjunnan eri osa-alueista. Ennaltaehkäisy on paras tapa käsitellä niin sisä- kuin ulkotiloja, mutta ongelman ilmetessä toimimme nopeasti ja tehokkaasti sen poistamiseksi. Nykyaikaiset torjuntakeinomme ovat lainmukaisia ja ympäristöystävällisiä. Haluamme toimia alalla yhtenä suunnannäyttäjänä, miten tuholaistorjuntaa voidaan tehdä kestävällä tavalla.

Hyvin hoidettu tuholaistorjunta tuo myös säästöjä ja auttaa hallitsemaan kustannuksia, kun ongelmia ei ilmene yllättäen.

the ancient streets of Helsinki. City center.
street of coloured houses on a Sunny day in Helsinki

Taloyhtiöt ja kiinteistöt

Kiinteistönhoitajan, isännöitsijän tai omistajan vastuisiin kuuluu paljon asioita ja muistettavaa. Autamme taloyhtiön ja kiinteistön tuholaisongelmissa nopeasti ja tehokkaasti. Ammattilaisina huolehdimme ongelman tunnistamisesta, laajuudesta, tiedottamisesta ja raportoinnista.

Taloyhtiössä tunnistamme kohteen tuholaisen ja suunnittelemme torjunnan tarvittavan laajuuden. Myös ongelman laajuuden ja alkuperän määritys on osa työtä, jotta ongelmalta vältytään myös tulevaisuudessa.

Taloyhtiöille tarjoamme mm:

  • Tuholaistorjunnan vuosisopimuksella
  • Asukaskyselyt ja tiedotteet
  • Ennakoivat tarkastukset ja lutikkakoirapalvelun

Vuokranantajat

Kohtaisitko omistamassasi kiinteistössä tuholaisongelmia?

Olemme yhteydessä suoraan vuokralaiseen, tilauksen voit tehdä verkkokaupasta tai ottaa yhteyttä ja hoidamme loput! Toimimme nopeasti ja luottamuksella, jotta asiat saadaan ratkaistua aina tilanteen vaatimalla tavalla.

Jos sinulla on useampia kohteita mihin tarvitsette ennaltaehkäisevää tuholaistorjuntaa, niin otathan yhteyttä ja ratkaistaan teille paras kokonaisuus. Pystymme räätälöimään eri kokoisiin kohteisiin ja tarpeisiin oikeat toimenpiteet, jotta ikäviä yllätyksiä ei tapahdu jatkossa.

Residental Building on sky background. Exterior
Illuminated Parisian hotel sign taken at dusk

Ravintolat ja hotellit

Vankka kokemus alan eri toimijoista on tuonut meille ammattitaidon ja osaammekin toimia hienovaraisesti ja asiakkaan liiketoimintaa kunnioittaen. MyPESTMAN-portaali auttaa Oiva-raportin ja elintarvikeviranomaisten kanssa ja tuemme omavalvonnan eri vaiheissa.

Referenssejä emme tuo julki ilman asiakkaiden erillistä suostumista, joten niistä voit kysyä lisää yrittäjältämme Jereltä. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksella.

Elintarviketuotanto

Olemme toimineet monien eri elintarvikealan yritysten kanssa ja laaja tietotaitomme auttaa ennaltaehkäisemään haittoja. Tunnemme alan standardit, Oiva-raportin eri kohdat, jotta voimme helpottaa arkea ja voitte keskittyä ydintekemiseen. Olemme myös nopeita ja tehokkaita, jos huomaat vahingon jo tapahtuneen ja tiloissasi elintarviketuholaisia, kuten jauhokoisan, keittiökoisan tai riisihärön.

MyPESTMAN-portaalista pystytte näkemään koko tuotantolaitoksen suojauksen tilanteen ja sinne myös kirjataan kaikki tehdyt toimenpiteet. Näin varmistamme elintarviketurvallisuuden tuholaistorjunnan osalta ja ikäviä yllätyksiä ei pääse syntymään.

Teemme myös tuholaistorjunnan auditointeja, jotta saat selville missä tilanteessa teidän tuotantolaitoksenne tilanne on ja miten voisimme sitä yhteistyössä kehittää!

Food Packaging Process on Conveyor Belt in Factory
Green ripening soybean field, agricultural landscape

Maatilat

Alkutuotannossa tuholaistorjunta on tärkeä osa toimintaa.

Olemme toimineet eri vuodenaikojen mukana ja monessa eri tilanteissa maatilojen kanssa. Meille ovat tuttuja niin kuivurit, viljasiilot, kuin vilja-asemat. Olemme tehneet myös eri tuholaistorjunnan toimenpiteitä maitotilalla, navetassa ja muissa maatilojen rakennuksissa.

Toiminta-alueemme kattaa niin Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson, mutta voit laittaa meille rohkeasti viestiä myös muualta Suomesta ja kartoitetaan teille paras ratkaisu!

MyPESTMAN verkkopalvelu

MyPESTMAN on nykyaikainen asiakasportaali, josta näet yrityksen tai kohdekiinteistön tuholaistorjunnan tilan yhdellä vilkaisulla.

Portaaliin tallentuu reaaliaikainen raportointi, ansojen sijainti aktiivisella paikannuskartalla ja näet myös tilastoja eri tuholaistorjunnan osa-alueista.

Tarvitsetko tuholaistorjuntaa?

Pyydä meiltä ilmainen kartoitus ja tarjous juuri sinun liiketoimintaasi sopivalle tuholaistorjunnalle.

Shopping Cart