Yhteystiedot

Palvelemme Uudenmaan, Kymenlaakson, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueella.

Toimisteemme sijaitsevat Haminassa, Hyvinkäällä ja Järvenpäässä.

 

Hyönteisen tunnistus

Havaitsitko hyönteisen, jota epäilet tuholaiseksi?

Ota kuva hyönteisen tunnistusta varten tai pyydystä hyönteinen talteen.
Voit lähettää kuvan myös mahdollisesta haittaeläimestä.
Voit myös lähettää tiedot tämän sivun lomakkeella.

phone-bug

Tarjouspyynnöt, havainnot, kysymykset - ota rohkeasti yhteyttä!

  Pestman Oy

  Tuholaistorjuntaa juuri sinulle!

  Tuholaistorjunta Pestman on tuholaistorjunnan ja -hallinnan erikoisyritys ja tarjoamme tuholaistorjuntaa yrityksille ja yksityisille. Toimintatapamme perustuvat asiakaslähtöisyyteen, joustavuuteen ja vahvaan ammattitaitoon. Tarjoamme myös ennaltaehkäisevää tuholaishallintaa kaikille tarvitsijoille, oli sitten yrityksesi pieni kahvila tai suuri elintarviketeollisuuden tuotantotila. Toimintamme perustuu vastuullisuuteen ja pyrimme aina käyttämään mahdollisin paljon luonnonmukaisia torjuntakeinoja.

  Tarjoamme tuholaistorjuntaa ja -hallintaa avaimet käteen periaatteella, voit siis jättää tuholaisongelmat meidän huoleksemme!

  JERE ERONEN

  Olen Pestman Oy:n yrittäjä ja olen ollut tuholaistorjunnan ammattilainen jo yli 10 vuoden ajan. Alalle olen aikoinaan päätynyt lintuongelmien ratkaisijana, ja siitä heränneen mielenkiinnon tuhohyönteisiä kohtaan johtivat suoraan kokopäiväiseen tuholaistorjujan työhön. Tämän jälkeen aika on mennyt kuin siivillä ja alan jatkuva kehitys pitää työskentelyn mielenkiintoisena.

  Uusia menetelmiä hyödyntäen pystyn viemään alaa eteenpäin ja huomioimaan myös ympäristön heikentämättä torjunnan tehoa. Työurani aikana pelkästään myrkytykseen perustuvasta työstä on siirrytty pohtimaan ongelman alkulähteitä ja keksimään vaihtoehtoisia ratkaisuja ongelman ratkaisuun. Tällöin torjunnan vaikutukset ovat pitkäikäisiä ja ympäristöystävällisiä.

  Oma mielenkiinto alaa kohtaa varmistaa, että uusien torjuntakeinojen etsiminen, kokeilu ja alan kehittäminen tulee aina olemaan lähellä sydäntä. Minulle tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, henkilökohtainen palvelu ja vastuullisuus.

  Tarjoan mielelläni asiantuntemustani ongelmissanne!

  Miksi valita PESTMAN?

  Avaa chat
  Tervetuloa! Kuinka voin olla avuksi?
  pestman.fi
  Hei, kuinka voin olla avuksi?